Gebogen gordijnrails van gordijnrailskopen.nl

 Buigservice voor gordijnrails

Bochten buigen in gordijnrails en railroedes

 bochten buigen in gordijnrails

Gebogen gordijnrails- en railroede

 bochten in gordijnrails verzenden

Verzenden van gebogen gordijnrails in houten frame

 

 Naar Bestellen

 

Gebogen gordijnrails van gordijnrailskopen.nl

Voor gebogen gordijnrails bent u hier op het juiste adres.

  1. Wij buigen uw gordijnrails tot 600 cm geheel uit een stuk, dus geen losse bochten waar uw gordijnen altijd achter blijven hangen, maar een soepel lopende gebogen gordijnrails uit 1 stuk.
  2. Al jaren buigen wij gordijnrails voor de vakhandel en particulier en verpakken de gebogen gordijnrails met een dubbelzijdig houten frame, zodat deze onbeschadigd bij u thuis wordt afgeleverd.
  3. Alles uit eigen voorraad, uw gebogen gordijnrails voor 13.00 uur besteld, wordt de volgende werkdag bij u afgeleverd door onze transporteur.

Wij buigen de volgende gordijnrails in eigen werkplaats:

  • SF luxe gordijnrails, wit of aluminium kleur
  • Forest DS gordijnrails, wit of zwart
  • Forest KS gordijnrails, wit of zwart

Gebogen railroede van gordijnrailskopen.nl

Wij buigen ook de railroede voor u, de buigradius is 15 cm. Een soepele doorloop van uw gordijnen is gegarandeerd tot bochten van 90 graden, buigwerk heeft 5 dagen levertijd uitsluitend voor railroede.

Afwijkende modellen gebogen gordijnrails

Zit uw buigmodel gordijnrails er niet bij, meestal kunnen wij deze rails wel gewoon voor u maken, stuur een email met tekening van uw situatie of foto en dan maken wij een offerte, de kosten zijn meestal gelijk aan de gangbare modellen gebogen gordijnrails.

Gebogen gordijnrails bestellen

Om gebogen gordijnrails te bestellen is het gemakkelijk voor u gemaakt in onze bestelprocedure. er wordt gevraagd "Wilt u bochten in de rails" klikt u op ja en daarna kiest u het gewenste design bochten, hierna vult u de maten in centimeters in van de gevraagde zijdes (A,B,C,D,E), indien u afwijkende graden heeft kunt u dat in het veld graden aangeven.

Hoe moet u opmeten voor de bochten in uw gordijnrails?

 

Meetinstructies gebogen gordijnrails

Om voor u de bochten te buigen op de juiste plekken hebben wij uitgebreide meetinstructies op onze website geschreven. Hieronder de voorbeelden van de verschillende bochten welke wij voor u kunnen buigen in zowel gordijnrails als railroedes. 

 Onderstaande voorbeelden zijn BOVENAANZICHTEN

 

Bocht buigen in gordijnrails Bocht buigen voor gordijnrails in erker Bocht buigen in gordijnrails Bocht buigen in gordijnrails Bochten in gordijnrails en roederails
Buigservice gordijnrails Buigservice gordijnrails Bochten buigen roederails Bochten in railroedes Bochtservice gordijnrails en roedes
Model bocht K gebogen rails  Model bocht L gebogen rails  Model bocht M gebogen rails  Model bocht N gebogen rails  Model bocht O gebogen rails 
Model bocht P gebogen rails eigen ontwerp bochten in gordijnrails      

 

 Naar Bestellen