Gordijnrails buigen

Gordijnrails buigen nieuw online

Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het buigen van gordijnrails, met onze versterkte aluminium SF rails kunnen we alle situaties aan, waar gordijnrails buigen een  vereiste is.

Dit is de gordijnrails waar de professional mee werkt, door ons gebogen gordijnrails loopt soepel en geruisloos tot bochten van 90 graden. Geen losse bochten en aanzetstukken waar uw gordijnen altijd achter blijven hangen, maar gordijnrails buigen is de oplossing.

Tot 6 meter
De SF aluminium gordijnrails is te buigen uit een stuk tot maar liefst 6 meter en word door ons stabiel en krasvast verpakt om onbeschadigd aan u te kunnen worden verzonden en vervoerd door NE-Distriservice.

Ook waar gordijnrails buigen niet nodig is is de SF versterkte aluminium gordijnrails de beste optie.

Steunen gordijnrails plaatsen
Een mooie onopvallende aan de voorzijde afgeronde rails die altijd soepel loopt en geschikt is voor normale tot zeer zware gordijnen, bij zeer zware, bijvoorbeeld gevoerde gordijnen, adviseren wij de steunen dichter bij elkaar te plaatsen bijvoorbeeld elke 40 cm, bij normale gordijnen is dit elke 60 cm.

Gordijnrails buigen in erker situaties
Gordijnrails buigen is altijd nodig in erker situaties als de gordijnrails de erker moet volgen, maar ook een rails die wat verder van de wand word geplaatst omdat er bijvoorbeeld een brede vensterbank- en of radiator onder het raam is geplaatst kan naar achter gebogen worden, zodat de gordijnen mooi dicht tegen de wand sluiten en geen lelijke kieren ontstaan.

Gordijnrails buigen is de oplossing voor alle niet standaard situaties,  nu online te bestellen.

Veel aannemers, woninginrichters en projectinrichters maken al jaren gebruik van gordijnrails buigen, met deze online bestelmogelijkheid bieden wij nu iedereen de mogelijkheid zeer voordelige  gebogen gordijnrails te bestellen.

Wij zorgen voor een perfect gebogen rails,

Met vriendelijke groeten,

Het team van Gordijnrails buigen

gordijnrails buigen