KS rails van Forest

SF gordijnrails kopen

Onze KS aluminium gordijnrails worden standaard geleverd met eindstop. De KS gordijnrails is geschikt voor wave gordijnen en in combinatie met de juiste geleiders is de KS gordijnrails ook geschikt voor geplooide gordijnen.

De KS gordijnrails zijn uitermate geschikt voor zware en middelzware gordijnen, mede oor de robuuste steunen. Uiteraard worden KS gordijnrails bij ons geleverd inclusief eindstops en eindkappen. Onze SF gordijnrails zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en afwerkingen. 

KS gordijnrails op maat

Wij van Gordijnrailskopen gaan voor de beste service. Daarom worden al onze rails op maat geleverd. Stel uw eigen rail samen en vul de gewenste maatvoering in. Daarnaast zorgen we ervoor dat er indien gewenst de juiste bochten in worden gemaakt. Deze service zorgt ervoor dat u uw KS gordijnrails enkel hoeft op te hangen, alle overige zaken worden door ons voorzien.

De voordelige SF gordijnrails die we aanbieden, en daarnaast volledig op maat bij u leveren, zijn van hoogwaardige kwaliteit en van Duits fabricaat. U bent dan ook verzekerd van gordijnrails van topkwaliteit waarvan u jaren plezier heeft. Een perfecte KS gordijnrails bestellen doet u dan ook bij Gordijnrailskopen. Topservice en snelle levering. Mocht u nog vragen hebben laat het ons weten en we helpen u direct met al uw vragen over onze gordijnrails.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina