Elektrische Gordijnrails

Electrische gordijnrails Iris

Elektrische Gordijnrails Iris met afstandsbediening of wandbediening

Kies voor meer comfort en privacy met het geautomatiseerde Iris systeem. Met één druk op de knop open en sluit u de gordijnen in uw slaapkamer, woonkamer of andere vertrekken. De elektrische gordijnrails is ook handig bij moeilijk bereikbare plekken, bijvoorbeeld omdat ze hoog in een vide of in een dak geplaatst zijn. De Iris elektrische gordijnrails is een zeer degelijke en soepel lopende gordijnrails, eenvoudig draadloos op afstand te bedienen met handzender of wandzender. De rails wordt compleet geassembleerd geleverd met motor op netstroom, snoerlengte 400 cm, dus plug and play. Wij assembleren de Iris rails in eigen beheer, de levertijd is 7 werkdagen.

 Maatnemen:

Wij adviseren de rails, indien deze van wand tot wand wordt gemeten 2 cm van de totale breedte af te halen, de rails is namelijk niet door u zelf in te korten.
Voorbeeld: maat van muur tot muur = 300 cm, dan wordt de rails 298 cm.

Voor meer informatie over de SF Railroedes kunt u contact met ons opnemen.

 
Naar Bestellen

Elektrische Gordijnrails MotionBlinds met bluetooth app of afstandsbediening

Gordijnrails Motion van MotionBlinds is de laatste ontwikkeling om al uw binnen zonwering slim te maken en wordt breed toegepast voor bijvoorbeeld de Elektrische rails, maar ook voor rolgordijnen en blinds zijn er toepassingen.

De Elektrische rails van MotionBlinds is plug en play en helemaal compleet voor gebruik klaar. De rails maakt gebruik van een longlife accu (opladen ca 4 x per jaar bij intensief gebruik, status van de accu is zichtbaar in de app) die u kunt opladen met uw telefoonoplader, laadkabel wordt meegeleverd.

Zeer eenvoudig te bedienen en met timer functie (u kunt eenvoudig open- en sluittijden van de gordijnen tevoren instellen, download de gratis Motion app in de playstore en scan de QR code op de motor met uw mobiele telefoon. Zie onze video op deze pagina.

Maatnemen:

Wij adviseren de rails, indien deze van wand tot wand wordt gemeten 4 cm van de totale breedte af te halen, 2 cm ruimte houden voor de laatste haak aan elke kant.
Voorbeeld: maat van muur tot muur = 300 cm, dan wordt de rails 296 cm.

Naar Bestellen