Gordijnrails plafond

Gordijnrails plafond kopen

Gordijnrails voor aan het plafond zijn in diverse maten verkrijgbaar. Bij Gordijnrailskopen is het altijd mogelijk om uw eigen lengtemaat op te geven. We zorgen ervoor dat de gordijnrails voor uw plafond exact op maat worden geleverd. Het is voor u dan niet meer nodig om deze nog op lengte te zagen. Simpelweg installeren en uw gordijnrails zijn klaar voor gebruik. Gordijnrails voor aan het plafond zijn de meest gebruikte gordijnrails, mocht u liever een wandmontage hebben kijk dan bij onze gordijnrails voor de muur.

Gordijnrails plafond op maat in diverse soorten

Een plafondmontage voor gordijnrails is erg gebruikelijk. Binnen ons assortiment hebben we diverse typen beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een meer eenvoudige gordijnrails met plafondmontage of voor de meer luxe variant. Gordijnrails voor het plafond maken we altijd op lengte. U hoeft dus zelf niets te doen dan de rails te monteren. Mocht u een gebogen gordijnrails wensen dan is dat uiteraard ook mogelijk met plafondmontage. Op de bestelpagina vult u eenvoudig in welke gordijnrails voor het plafond u wilt, welke lengte u wenst en overige specificaties. Wij zorgen ervoor dat uw gordijnrails wordt geleverd volgens de gevraagde specificaties.

Mocht u meer informatie willen over onze gordijnrails voor plafondmontage of andere vragen hebben neem gerust contact met ons op, we helpen u graag met al uw vragen.

 

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina