SF Gordijnrails

SF Gordijnrails

De Luxe en Basic Gordijnrails worden met name gebruikt door de professionele woninginrichter. De Luxe en Basic Gordijnrails zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De gordijnrails loopt zeer soepel en is elegant, de sterke slijtvaste witte nylon onderdelen waarborgen een strakke en duurzame montage van uw gordijnrails.

De KS rails en DS rails van Forest zijn geschikt voor wave gordijnen, maar in combinatie met de asymetrische glijders ook geschikt voor geplooide gordijnen.
Deze zeer soepel lopende KS en DS gordijnrails is geschikt voor zeer zware gordijnen en wordt veel in projecten gebruikt, de metalen bevestigings steunen zijn zeer degelijk voor een duurzame montage van uw gordijnrails

  • De Luxe Gordijnrails worden geleverd met eindstops en eindkapjes.
  • De hoge luxe gordijnrails worden geleverd met eindstops en eindkapjes.
  • De Basic Gordijnrails worden geleverd met alleen eindstops, basic rails worden niet gebogen.
  • De KS gordijnrails worden geleverd met eindstop en eindkapjes.
  • De DS gordijnrails worden geleverd met eindstop en eindkapjes.
  • Bochten kunt u alleen laten maken in de SF Luxe Gordijnrails SF hoge luxe rails, DS rails en KS rails
  • Bochten kunnen ook in de SF Railroedes


Maak uw geheel eigen rails op maat met alle accessoires die u nodig heeft en eventuele bochten, door bij het gekozen product het bestelformulier door te lopen, u ziet dan ook gelijk een prijs. De meetinstructies kunnen u van pas komen om te begrijpen hoe u moet meten om de bochten op de juiste plek te krijgen.

SF Gordijnrails

Gordijnrails kopen

Gordijnrails kopen doet u natuurlijk niet zomaar. Het is belangrijk dat deze perfect op maat worden gemaakt en dat de gordijnrails die u koopt aan uw wensen voldoen. Gordijnrails zijn immers een belangrijk aspect van de esthetische waarde van uw woonhuis. Wij van Gordijnrailskopen.nl zorgen ervoor dat uw gordijnrails op maat worden afgeleverd. Op die manier heef u de gordijnrails snel geïnstalleerd en kan u direct genieten van uw nieuwe gordijnen.

 

Gordijnrails op maat

Wanneer u nieuwe gordijnrails nodig heeft is het natuurlijk belangrijk dat deze perfect passend zijn. Bij Gordijnrailskopen zorgen we ervoor dat we de exacte maat die u opgeeft leveren. Of het nu gaat om een rechte gordijnrails of één met een bocht. Wanneer u op onze website de maten van uw gordijnrails opgeeft maken we deze exact op maat. Op die manier hoeft u deze enkel volgens onze installatie instructies te monteren. Uw gordijnrails hangen dan perfect op maat voor het optimale visuele resultaat. Doordat we onze producten op maat leveren zorgen we ervoor dat u de gordijnrails op maat direct kan installeren en eventuele aanpassingen u bespaard blijven. Met deze service zorgen we ervoor dat uw gordijnrails op maat zonder problemen en binnen enkele werkdagen bij u thuis worden geleverd. Bent u op zoek naar gordijnrails op maat? Bestel uw gordijnrails dan eenvoudig via onze webshop of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 45

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 45

per pagina