Gordijnrails wit

Witte gordijnrails

Witte gordijnrails zijn de meest voorkomende gordijnrails. Een witte railroede bestellen binnen onze webshop verloopt snel en eenvoudig. U vult de lengte van de gordijnrails in en wij zorgen ervoor dat deze de volgende werkdag bij u wordt bezorgd.

Hoge kwaliteit witte gordijnrails op maat

Onze witte gordijnrails worden op maat geleverd. Tijdens het bestelproces geeft u de maten van de witte gordijnrails op en wij zorgen ervoor dat deze op de exact opgegeven maat bij u worden geleverd.

Gebogen witte gordijnrails

Erg vaak krijgen we de vraag of wij ook gebogen witte gordijnrails kunnen leveren. Dit is uiteraard mogelijk. Wij horen graag van u waar de bochten in de rails moeten komen en zorgen ervoor dat deze dusdanig bij u worden geleverd. Het zelf buigen van witte gordijnrails is niet mogelijk. Het is namelijk van belang dat het loopvlak van de rails ook in de bocht volledig open blijft. Wij leveren deze service voor u, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Gebogen witte gordijnrails bestelt u dan ook eenvoudig bij Gordijnrailskopen, we helpen u graag!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina